Нашата фабрика

Kingtom Rubber & Plastic Co., Ltd. се наоѓа во градот Xiamen, провинцијата Фуџијан, Кина. Од основањето на фабриката во 1996 година, таа има дваесет и шест години професионално искуство во производи од гума. Kingtom е вкоренет во развојот на иновативни резултати за истражување и развој и одлични услуги за клиентите за производи од гума и пластика. Производите од брендот Kingtom се користат во различни индустрии, како што се автоделови, аеронаутика, транспорт, електрични производи, санитарни производи и многу повеќе. Покрај тоа, Kingtom произведува гумени подови за брендот KINDDI. Со силна техничка експертиза, одличен квалитет и супериорна услуга за клиенти, Kingtom одржува високо почитувана репутација низ целиот свет.

Kingtom придава големо значење на прашањата за квалитетот и го има добиено следниов сертификат: ISO 14001:2015, IATF 16949, ISO45001:2018 сертификат. Во меѓувреме, Kingtom се обидува да создаде работно место каде што поединците со право се третираат со правичност и почит. Низ годините на истражување и развој, како и соработката со универзитетите и истражувачките институти, Kingtom има напреден центар за истражување и развој и силен инженерски тим. Компанијата има постигнато бројни национални патенти и беше почестена како Национално претпријатие за висока технологија.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept