Вести од индустријата

ПАРТНЕРИ НА АВТОМОБИЛСКАТА ИНДУСТРИЈА

2023-04-24

Производител и снабдувач на гумени компоненти за автомобилската индустрија




Престижната автомобилска индустрија постојано се развива и во голема мера се потпира на динамичен и иновативен пристап кон проектите. Како ентузијасти за автомобили и специјалисти во индустријата за гума, во Delta Rubber Limited уживаме да работиме со партнери во автомобилската индустрија, обезбедувајќи гумени решенија за голем број технички проекти.



Производство на гумени компоненти за низа проекти и производи на Green Energy




Снабдувањето со гума и производството на гума од прилагодени гумени компоненти за мотори до специјализирани гумени материјали создава можности и предизвици во еднаква мерка, што и двете ги прифаќаме. Нашето искуство во последната деценија и пошироко, ни помогна да стекнеме драгоцено знаење и да ги откриеме клучните потреби на бизнисите во оваа индустрија. Ова резултираше со формирање на долгорочни партнерства со широк спектар на организации, каде што ги исполнуваме долгорочните барања за снабдување со производство и се стремиме да обезбедиме неспоредливо ниво на услуга.

Имаме многу компоненти на Prestige Automotive достапни надвор од полица и произведуваме производи по нарачка по нарачка, вклучително и нарачанигумени компоненти за моторикако што се заптивки со високи перформанси, специјализирани цевки за толеранција и сложени дихтунзи. Контактирајте со еден од членовите на нашиот тим на +86-592-5742480 за да дознаете како можеме да помогнеме со вашиот следен автомобилски проект.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept